Kalasande och sömn

Jag förundras över vilka fantastiska människor vi har runt oss men egentligen borde jag förundras mer över att jag stundtals glömmer bort det.

Det är inga kul just nu. Det är för många frågetecken och orosmoment. Desto roligare blir det då att gå på kalas bland glada människor en solig dag. Åt en himmelskt god marängtårta, kan inte ens beskriva. Inte sådär sötsliskig som marräng kan bli utan len och god i smaken. Även Saga & Nova gav den högsta betyg men det säger iof mindre ;) Allt som ligger på tallrik är gott, det är deras filosofi, dessutom mumsa de lika glatt på prinsesstårtan som de lyckades flirta till sig.
Det känns lite jobbigt att inte vi fick ge våra tjejer ett sådant 1års firande.
Jacob & Lucas är inte lika fjantiga som våra tjejer, de skrattar lika glatt vem som än petar och killar dem. Så söta!

Vi blev kvar, pappan hann komma till tjejernas stora glädje och innan dagen var slut hade magen fått en jättegod paj och ett glas vin med. Dessutom hade ett silverregn fallit över vagn och barn så vår stjärna strålade mer än någonsin och vår Saga glittrade som den vackra Saga hon är. Sen var tjejerna för trötta så vi knatade hemmåt för att få sömn i dem. Tyvärr hade de missat sömntåget och ville inte alls sova när vi kom hem så kunde likaväl ha stannat =P
Även våra tjejer fick presenter trots att de inte var de som fyllde. Nu måste vi till landet och planetera klätterträd! <3


I övrigt har vi lite problem med sömen. Vi fick det väldigt lyxigt med tjejer som fick vana att sova till 07. Nu är vi tillbaka i gamla vanor igen och vaknar vid 06. Gillar inte. Dessutom vaknar de ibland på nätterna. Inte så att de ligger vakna länge, bara gnäller till men de stör både dem och oss. En dålig natt ger ju tyvärr också ofta en dålig dag -för hela familjen. Vi har testat lite olika saker som att de får sova en stund till på eftermiddag/kväll och vara vakna längre på kvällen. Hjälper inte. I natt har vi delat på oss. Andreas är hemma med Nova och jag är hos Mormor & Morfar (som är på landet) med Saga. Det fungerade....Saga vaknade till vid 06 men somnade lätt om och vaknade igen 07.15...sen låg vi och drog oss nästan en halvtimme!! Kan säga att det är en lycklig tjej som är själv med mamma. Hon skrattade hela vägen hit igår, glad innan vi la oss och vaknade med ett leende. Det är nog bra om vi har möjlighet att dela på oss ibland :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0