Veckorna som gått. Uppdaterad med bilder 110615

Utöver tråkiga kramper har vi haft underbara två veckor ute i Sundsta med fint väder rakt igenom. Tjejerna har stormtrivts. Det är härligt att bo i kollektiv, alltid ngn famn ledig. Bad och lek hela dagarna. Jag har haft mer tid än hemma eftersom jag inte alls har lika mycket måsten där ute. Vi bor nu i en liten friggebod som mest består av sängar. Där sover vi alla fyra tillsammans vilket vi alla tycker är mysigt, det är det bra med att vara trångbodda :) Vilket fall så blir det inte mycket boyta kvar och heller inte mycket utrymma att städa och fixa, så jag leker istället. Tjejerna gillar! Jag, mormor och barnen har tagit många promenader. Vi hittade en mysig tur på ca en timme som tog oss igenom nästan hela området och halva vägen längs vattnet.
Delar av tiden på landet har de även varit kusiner, moster o morbror Anders ute och sista helgen kom även Marcus. Som sagt, barnen gillar när de är folk runt dem, iaf folk de känner så de var lyckliga! :)

Klicka på bilderna för större.



Första dagen var det försiktiga händer som kände på vattnet..



Sen plaskades det mer intensivt.







1. Pappan har byggt på huset men när det vilats har det kramats.
2. Samma-lika klänning visade det sig att Emelie och Saga hade :)
3. Nova med sin fadder Marcus!
4. Nova har fullt upp med att kolla in bygget...
5. Saga i Davids knä. Hon älskar verkligen David!!



Emelie och Nova


Det har byggts massor på det som ska bli vårt nya hus och utbyggnad av Segerbergs hus. Våra hus kommer sitta ihop men inte ha någon dörr mellan oss, gemensam veranda. Jag har fotat massor, så klart ;) En del mobilbilder har jag skickat upp på facebook men har även fotat med riktig kamera.


Leverans.



Trots värme jobbade det på snabbt.




Fast vissa lekte hellre apa än byggde ;P



Så här klara blev "vi". Alla husen kommer sen bli röda med vita knutar.


Utöver två akuta sjukhusbesök och ett planerat har vi även varit iväg på dagis-info. Nova började leka på en gång och Saga följde snabbt efter, trots att infot var samma dag Saga blev riktigt sjuk och på eftermiddagen krampade. Tyckte allt verkade jättebra men vi chockade kanske lite när vi sa att tjejerna kramapar. Ska dit om ett par veckor igen och berätta närmare om kramperna, medicinen och hur de ska gå tillväga. Önskemål från dem och det är bra att de tar det seriöst.



De hittade varsin boll på dagis :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0