God Jul från VÄSBY!!

Jag kom hem tidigt från jobbet igår till barnens glädje och mot eftermiddag/kväll tog vi oss till Mormor och Morfar som vi alltid gjort den 23e. För barnen är det iof bara andra året ;P men för mig har 23e alltid sett lika ut och för Andreas har det gjort det i 11år. Lite har tillkommit med åren och vissa saker har kanske ändrats men i grund ser det lika ut. Uppesittarkväll utan vinst, klä gran och tjuvstarta på skinkan. De senaste tre åren har även Marcus tittat förbi, barnens ena fadder <3 Traditioner ska inte brytas! :)

En fantastisk juldagsmorgon har vi haft här HEMMA i Väsby. <3<3<3
Nu kan jag nog sluta sörja förlusten av 1års dagen! Vi fyllde sängen med julklappar och två glada 1½ åringar öppna klappar och lekte med innehåll. Detta vid halv nio på morgonen för töserna tog sovmorgon :D
Finns antagligen ett litet samband med hur länge vi var hos Mormor och Morfar igår. Tjejerna var glada hela tiden så såg ingen anledning att söva dem. Hela helgen blir ändå lite upp och ned och vi är vakna på kvällen så de kan dem också vara. De är ju så bra våra tjejer att de sover på morgonen när de varit ute och svirat på kvällen <3

Hemsjukvården har varit här och nu ligger två barn och en man och sover. De var inte alls griniga eller trötta men vill ha dem utsövda när vi beger oss till Mormor & Morfar igen där mina syskon med familjer också kommer.
Verkar som Saga är extremt lycklig över de senaste dygnet. Hon går omkring och ger ifrån sig små tjut av glädje och ser allmänt nöjd ut. Nova är också på bra humör men lite tröttare än sin syster, antagligen bakterien i blodet och antibiotikan som påverkar men det är absolut ingen fara. Hon är i princip som vanligt. Bara att det hänger en "slang" från hennes port-a-cath som skvallrar om att hon inte är frisk. Det kan vi ta och Nova lider inte.



Vi önskar er alla en riktigt härlig Julafton och hoppas alla är friska och får vara hemma <3
KRAMAR
från Majunie

Kommentarer
Postat av: Claes

God jul!! Väldigt kul att höra att ni får fira jul hemma.

2011-12-24 @ 14:02:29
Postat av: Johan

God normal jul.

2011-12-24 @ 20:21:51
Postat av: MARIA

GOD JUL FININGAR!

2011-12-24 @ 21:24:20
Postat av: Camilla

Tack fina ni!!!! <3

2011-12-24 @ 21:33:07
Postat av: Tracy

God sen jul =)

Skönt att dagen började på topp, hoppas den fortsatte så..

förresten, vem var du mest orolig skulle va grinig utan middagsluren?

Andreas eller Saga och Nova ;)



Kram

2011-12-25 @ 01:29:45
URL: http://lillavarg.blogg.se/
Postat av: C

Hahaa, bra fråga Tracy ;)

2011-12-25 @ 14:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0