Två mot en innan nio

Saga vaknade vid 0740 imorse och tykcte inte då att hennes syster och pappa skulle få sova mer. Systern som tydligen sover i ett nirvanalikt tillstånd ibland lyckades sova igenom den inte allt för glada men väldigt energiska Saga.

Jag och Saga gick upp och kollade på nyheterna, Saga hade ingen talan i val av tv-program.

Efter ett tag kommer Nova upp som tydligen uppnått nirvana och visar sina tänder i ett underbart leende när hon stolt ställer sig uppi dörröppningen.

Saga blir lycklig när systern kommer och börjar prata lite med henne och det utbryter en konversation mellan dem, troligen taktiksnack på hur de ska vara i vägen för pappa när han ska göra viktiga sysslor som matlagning, städning och viktigigast – leka med nya datorn.

Saga verkar efter ett tag ganska nöjd med taktiken de lagt upp och kryper bestämt iväg till sovrummet och upp i mammas del av sängen, drar mammas t-shirt över ansiktet och tänker sova.

Hennes mission för morgonen var tydligen bara att väcka sin pappa och gen honom tre (3) tunga blöjor på ca en timme. Sen skulle hon få sova och Nova ta nästa skift.

Men ICKE säger pappa, här ska inte sovas. Snabbt som tusan blev det frukost för att sedan toppa med lite Teletubbies så att de är lite busy. Pappa kan en del knep han med, det där är ju babywarfare 101.

 

Så nu sitter det där, eller snarare står och dansar till den grymt tunga technon som strömmar ut ur Teletubbieshögtalarna.

 

Pappa vs Odågor 1-1


Kommentarer
Postat av: Anonym

:)kram

2011-12-28 @ 13:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0