Permiss

Vi fick permiss igår och idag är tjejerna betydligt piggare. Saga är fortfarande tagen av viruset men Nova är sig själv vilket betyder att hon är överallt hela tiden och oftast högt upp. Klättrar som en tok.

Det var märkligt att komma hem. Allt likadant men någon har snott nio dygn av vårt liv. Nio dygn.
Är man på semster lika länge har man massa roliga minnen och tycker det kan vara skönt att komma hem. Det där som lagt sig runt magen är inte roligt men helt okej och framförallt värt det. Det känns inte lika kul att komma hem från ALB och känna extra hull på magen, inte alls värt det på samma sätt. Inte alls. O andra sidan har jag ingen ångest. Inte konstigt att det blir så när man rör sig minimalt och äter maximalt och det var ju det roligaste som hände på dagen. Tillsammans med budandet på barnkläder på tradera ;P

Denna vistelse är ändå bland det bättre. Så mycket skönare att vara inne hela familjen. Synd bara att det var p.g.a. infektion också så vi inte fick lämna rummet. Man blir lite tokig i huvudet av de där fyra väggarna. Även om jag och Andreas turades om och även tog ut Nova ett par gånger som aldrig hade dropp så blir det inga långa turer. Med ett barn kommer ena föräldern hem, man kan turas om med varannan natt osv. Blir kanske inte lika knasig i huvudet. Vilket fall kändes det okej trots rekordlånga perioden på Astrid. Vi hade varandra.

Nu ska vi promenara!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0