uppdatering

RS, först i Stockholms län är tjejerna. Aja. Det borde ju bli överstökat för denna säsong nu så har vi det gjort...Saga har dessutom fått en retning på hjärnan vilket man hittade med EEG, det drabbar fyra rs barn per säsong. Vår Saga blev en av dem. Det förklarar hennes enorma trötthet. Hon har knappt orkat sitta upp och leka. Idag har hon varit igång lite mer men fortfarande sovit många timmar!! Hostan och slemmet har börjat ge sig. Det togs ny näsodling för att se om de fortfarande har rs, om de smittar. Svar imorgon hoppas jag. Vi vill ju till lekterapin :-P Nova har hela tiden varit piggare än Saga men fortfarande risig. Dessutom en retning i örat som tydligen hänger ihop med rs. Vår ep-läkare har varit förbi. Hon säger att vi inte ska lägga för stor vikt på kramperna relaterat till dravet. Detta har mer varit som feberkramper vilket vi också tyckt men klart tanken passerat. Hon föreslog fortsätt vab som vi inte hunnit diskutera klart än. Vi lägger även till en medicin, det blir den inte helt ovanliga kombination orfiril och frisium. Vi hade hoppats på att bara ha en medicin men det var nog lite av ett önsketänkande. Förhoppningen är att få åka hem till helgen. Håll tummarna för oss!

Tillsammans på Lekterapin


Kommentarer
Postat av: Claes

Vi håller alltid tummarna för er och töserna.

Önskar det va något mer man kunde göra ni måste verkligen säga till om det är något vi kan göra för att höra det lättare för er.

Massor med kramar och kärlek från mig och Tracy

2011-11-03 @ 00:44:02
Postat av: Camilla

Claes, ni gör massor för oss. Mer än nog och lite till!! <3

Idag kom vi förövrigt inte för att tigga bullar utan för att posta paket och lämna tillbaka tidningen vi lånat gratis :-P

KRAM KRAM KRAM!!!

2011-11-03 @ 15:02:11
Postat av: Claes

Ni behöver inte tigga ni får ändå ;)Förstår att det är skönt att vara hemma.

Måste ni åka tbx på måndag?

2011-11-05 @ 20:05:03
Postat av: Camilla

Nä vi kan ringa och skriva ut oss. Ibland glömmer vi att ringa och då skrivs vi ut automatiskt ;P

2011-11-05 @ 22:22:13
Postat av: Claes

Skönt att ni inte måste åka dit igen.

Håller tummarna för er.Kram

2011-11-06 @ 08:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0