Det går inte att trycka enter när man skriver fr mobilen.......................

Emelie är helt klart Novas stora idol. Hon hann inte mkt mer än komma innanför dörren innan nova skrattade högt åt henne. Sånt där härligt barnskratt som värmer extra gott i mammahjärtat när man är på sjukhus och mest ser sina barn plågade :-/ Hon kämpade hårt för att orka vara igång hela tiden och flera gånger slängde hon sig i Emelies famn för kramar. Saga var mest matt hela tiden. Hon har haft låg syresättning hela dagen och feber på det. Vi märkte ändå på henne med att hon var glad över att de kom hit människor de verkligen älskar. Tjejerna får inte lämna rummet, ville till lekterapin :-\ Besök blir extra kul då. Mamman o pappan blir trista i längden.
Nova kastar sig efter var och varannan läkare/syrra och var ganska sotis under sagas kramp igår då massa folk kom rusade men ingen hälsade på henne...... Mot middagstid idag kom fler besökare, Tette o Johan och det var succé som vanligt! Saga piggna på sig en stund och lekte lite sen sega hon ihop igen.
Saga har innhalera ventolin två ggr idag men kan inte påstå att de ger ngn supereffekt. Crp var bra för båda imorse. Lungorna röntgades på Saga idag för säkerhetsskull. Något man övervägde redan igår. Svaret visade att de kunde vara/bli ensidig lunginflammation men inte säkert, framförallt var han tveksam eftersom crp var bra. Tar nytt sådant imorgon. Har crp ökat får saga antibiotika mot lunginflammation orsakad av bakterier. Tydligen kan man även få de orsakat av virus, då hjälper inte antibiotika utan man väntar ut det. Båda barnen sover nu. Sagas feber for upp mot 39 igen så hon har både alvedon o ipren i sig. Har flera ggr trott att hon ska krampa men det har inte kommit ngn!!!! Nova är feberfri för första gången på två dygn!! Visserligen med hjälp av alvedon men ändå kanon!! I övrigt ligger vi mkt still och äter onyttigheter....igår kom även Lok hit med indiskt. Lär ju rulla härifrån sen. Det roligaste som händer är att vi äter :-P och besök.Saga orkade leka en kort stund med Tette

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0