Rapport vecka 26.

Foster 1

Förväntad vikt 947gr
Uppskattad vikt: 928gr
Avvikelse från snitt vid enling: -2%
Jämfört med tidigare mätningar: -4,4%
Hjärtljud: 150


Foster 2

Förväntad vikt 947gr
Uppskattad vikt: 853gr
Avvikelse från snitt med enling: -9,9%
Jämfört med tidigare mätningar: 3,5%
Hjärtljud: 155


Allt ser bra ut säger barnmorskan både på KS och MVC men jag vill ju gärna att det ska ligga på +. Viktast är att bebisarna följer sin egen kurva, här är det okej så länge det inte överstiger 10% mot tidigare mätningar.
När det gäller mot snittet ska de inte komma mer än 22% under snittet för då är det varningssignaler. Det ska heller inte bli för plötsligt stort glapp mellan de två då det sannolikt betyder att den ena snor näring från den andra. 
Båda ligger med huvudena nedåt.

Verkligen en förmån att få se så många ultraljud, så mysigt. Nu är man också mer samlad och hittar detaljerna på skärmen. Första gången var det mest känslostormar, vilket förvisso också hade att göra med att vi fick information om två foster då :D
Det första vi fick se idag var en liten hand som vinkade tillbaka. Vi bjöds sedan på intensivt tummsugande och bubbelblåsning. Älskar att se deras små hjärtan klappa på och profilerna med den söta näsan. Fem ultraljud har vi gjort nu. Ett återstår på KS sedan flyttas vi vidare till Danderyd.


Idag har jag varit ovanligt pigg i kroppen! En lunchdejt med den blivande gudmodern och sedan vidare till KS och sist MVC. Ganska trött nu, tillräckligt med äventyr för mig! Ganska ont i bäckenbenet nu med men det var det värt!
Guldföräldrar....ska man ha olika till barnen? Många små oviktiga funderingar i nuläget som man ändå funderar på ;P 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0